marți, 12 noiembrie 2013

Machiaj de vara (poze reale)

Cand vine vara, vine vara si cum vara nu e ca iarna trebuie sa fim machiate diferit fata de iarna. Asa ca m-am gandit la un machiaj cu o combinatie vesela de culori pe care si voi o puteti incerca acasa. Machiajul din image este realizat cu 7 culori. A saptea culoare fiind data de linia tusului. Imi cer scuze ca tusul este putin dat altfel, sa zicem, dar eram prins intr-o discutie cu fetele si nu am fost 100% atent. Dar sa revenim la machiajul de vara!!!

Culoarea de baza este un amestec de verde perlat cu galben (verde crud). Aceasta prima culoare este data in coltul interior al chilor, urmata de un roz intens. Chiar daca prima culoare a avut textura perlata, asta nu m-a impiedicat sa folosesc un roz mat. Principalul motiv pentru care l-am folosit a fost ca mi-a placut acea culoare. Personal nu cred in expresia "niciodata nu se foloseste .... ". Machiajul este o arta care nu impune limite, restrictii cand vine vorba de creatie. Tot ce insist in a se pastra este acea baza, acele regului de care nu putem trece. Reguli ce tine de fizionomie, trasaturi frumoase, sau culori primare si complementare atunci cand vine vorba de estompare. Coltul ochiului a fost pus in evidenta de un mov. Arcada a fost accentuata cu o nuanta de frez. Stim cu totii ca frezul este combinatia dintre portocaliu si roz. Acea culoare nu era roz curat. In ea se putea distinge o tenta de portocaliu. Zona de sub sprancene a fost luminata cu o culoare de auriu deschis. Tushul mov cu tenta albastruie a accentuat si mai mult machiajul. Pentru pleaoapa inferioara puteam sa optez pentru a nu machia, dar de data aceasta am dorit sa folosesc o culoare bleo perlat pe care am dat-o pe intreaga distanta a pleaoapei intr-o linie subtire. Initial machiajul nu arata deloc conturat jos, asa ca am folosit putin creion negru in zona conjuctiva pentru a pune in evidenta mai mult culoarea bleo. Buzele au fost machiate cu o culoare de roz bon bon. Acest machiaj ma duce cu gandul la acadele, dar este un machiaj interesant de privit pe strada cat si interesant de realizat. De asemeni nu uitam, fardul de obraz, rimelul, fondul de ten, pudra, iar daca avem un model cu sprancenele nepensate (deoarece doreste sa isi schimbe forma) sugerez ca acestea sa fie lasate in pace, sau foarte putin conturate, eventual unde sunt mici gauri. Intensitatea culorilor este data de baza de machiaj de la firma profesionala de produse cosmetice PAESE. Cum vi se pare?

Pe curand, al vostru Alex Dobre, makeup artist cu formarea profesionala in Paris, formator makeup, fondator al scolii de machiaj - "A.W.A. makeup" Constanta - , cursuri de machiaj profesional atestate  tel: 0725132848






Un comentariu: